Forums  

Go Back   Forums > Electronic Diagnostic Forum.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20-02-2014, 11:33 PM
brads brads is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: northamptonshire
Posts: 1
Default Ford focus faults

Hi,1999 ford focus 1.4cc with a few faults
heated front and rear screen not working.
rear wiper not working.
front wiper not working on one touch only.
checked all fuses and relays all ok, looking on internet these vehicle have a gem module fitted to them, whats the best way to test this and where is it location please thanks matt.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-03-2014, 07:45 PM
Timbo's Avatar
Timbo Timbo is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 144
Default

Hello Matt, and Welcome to the forum , gem module, sure canbe trouble, it's the fuse box or a part of.

Get it down and out and have a good look for water damage, solder joints inside are trouble too, in fact the fuse box and that unit is real trouble, big price from what I remember.

Some scan tools can ask it to do things, switch items on and off, but not much will touch it or get you very far.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.