Forums  

Go Back   Forums > Help Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-05-2017, 09:25 PM
CeeTee CeeTee is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2013
Location: Behind the scenes, digging about in PHP files.
Posts: 4
Default Talking of Mechanical Repairs

Testing 1

2

3

Well that's the forum back in operation.

Sorry for the delay, we had some technical difficulties due to an unexpected server changeover at our host, followed by some gremlins getting into the moving parts.

All fixed now.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-05-2017, 09:32 PM
Holly Goodhead's Avatar
Holly Goodhead Holly Goodhead is offline
Super Moderator
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,459
Default

Wow yes I can post and edit, and go av: works, got the pm sent, and sent back, that was slow with 503 white page as other site, great job with getting the site up so we can post
Holly
Reply With Quote
  #3  
Old 05-05-2017, 09:40 PM
CeeTee CeeTee is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2013
Location: Behind the scenes, digging about in PHP files.
Posts: 4
Default

The 503 error will go away once you have cleared your browser cache, I'll post detailed instructions on how to do that for the main browsers tomorrow. Once that's done things will display as before. It's all working fine for me now on both my main and test rigs.

Everything apart from image uploading is now working. I'll sort out the image stuff with the hostco tomorrow.

Happy days.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.